Attraktiv eiendom på 2253 kvm tomt med rammetillatelse

TIL SALGS

Les hele Finn.no annonsen her

PROSJEKT

Det er gitt rammetillatelse for riving av eksisterende bolig og garasje og oppføring av 6 nye eneboliger i rekke, datert 08.12.2020. Utbyggingen omfatter begge tomtene og forutsetter riving av eksisterende bolig. Vedlagt salgsoppgaven følger utfyllende informasjon vedrørende dette.

Utredninger/forarbeider som blant annet følger vedlagt salgsoppgaven:
– Diverse utredninger som følger reguleringsplan
– Grunnundersøkelse/geoteknisk utredning (Geoteknikk AS)
– Kravspesifikasjon VA (Lars Myhre Østfold AS)
– Kravspesifikasjon konstruksjon (ikke ferdigstilt – Pro-Consult AS)
Øvrige dokumenter kan fås ved henvendelse til megler.

BELIGGENHET

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i etablert og populært boligområde, ca. 2 km fra indre sentrum av Askim. Det er gangavstand til barneskole og barnehage, Askim Golfpark og friluftsområder. Askim sentrum kan tilby stort utvalg av butikker, spisesteder og kino, samt post i butikker, flere apotek, vinmonopol, flere banker, bibliotek, flere treningssentre, Østfoldbadet, Kulturhuset og offentlig kommunikasjon. Det er ca. 55 minutter med buss/tog til Oslo Sentralbanestasjon. Friområder og turterreng i nærområdet.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca 5,2 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsaklig langs riksvei og europavei.

Litt om Askim:
Askim ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.

ADKOMST

Se vedlagt kartskisse i denne annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen. Det vil bli skiltet med visningskilter fra Attentus ved fellesvisninger.

 

INNHOLD

2. etasje (37 kvm BRA): Gang og 2 soverom.

1. etasje (59 kvm BRA): Entré, gang, kjøkken, stue, spisestue og trapperom.

Kjeller (51 kvm BRA): Bad, gang, vaskerom og boder. Takhøyde i kjelleren er målt til ca 2,09 meter.

Alle rom inngår i beregning av P-rom foruten bodene. Generell info: Det er bruken av rommet ved befaring, som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

STANDARD

Boligen fremstår med en dels nøktern standard på innredninger og utstyr. Kjøkken med dels åpen løsning mot stua, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen har slette fronter i høyglans grå, vitrineskap samt laminerte benkeplater. Bad i kjeller, med ukjent alder. Det er flislagte overflater på gulvet og vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med profilerte, lyse fronter, overhengende speil, belysning og sideskap, dusj i hjørne samt toalett. Vaskerom i kjelleren, med egen inngang. Typisk vaskekjeller med betong på gulvet og pusset mur på vegger. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. På innvendige gulvoverflater er det benyttet laminat, belegg og fliser, og på innvendige veggoverflater er det benyttet panel, laminerte plater og fliser.

UTSTYR

Ingen hvitevarer følger eiendommen.

BESKRIVELSE AV BEBYGGELSE

Byggeåret er 1949, iht. takst.

Iht. takst: Bygningen er oppført med grunnmursvegger i betong med innvending, pusset murstein. Yttervegger over grunnmuren er reisverks-/bindingsverksvegger i tre, kledd med fasadeplater i plast. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med betongtakstein. Taktekkingen er fra byggeåret. Vinduer med rammer og karmer i tre. Vindusglass er av 2-lags isolerglass fra 2005. For ytterligere informasjon om byggemåte og tilstand/mangler henvises det til vedlagte takst, utført av Moen Takst AS ved sertifisert takstmann Are Johan Moen, datert 29.04.2021.

OPPVARMING

Elektriske oppvarming med varmekabler i badet i kjelleren. Ellers supplering med frittstående varmekilder. Kamin i stua, for parafinfyring. Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning.

BESKRIVELSE AV TOMT / HAGE

Totalt 2 253,5 kvm eiet tomt fordelt på to tomter, iht. matrikkelkart. Det er skrånende tomt, opparbeidet med plenareal, diverse beplantning og hekk. Videre er det gruset adkomst og gruset gårdsplass. Veranda på 6 kvm, vendt mot nord, i forbindelse med inngangspartiet. Parkering skjer i garasjen og på gårdsplassen.

PARKERING / GARASJE

Parkering i garasje på 33 kvm. Bygningen er oppført på støpt plate. Yttervegger er av bindingsverk, og er utvendig kledd med trekledning. Takkonstruksjonen er av tre, type saltak, og er tekket med takshingel. Adkomst via vippeport i tre.

ADGANG TIL UTLEIE / DAGENS LEIEFORHOLD

Hele eller deler av eiendommen kan leies ut til boligformål. Boligen er i dag utleid for kr 11 000,- pr mnd. Dette leieforholdet følger eiendommen.

LØPENDE KOSTNADER

– Kommunale avgifter utgjør kr 13 657,80 i 2020.
– Strømforbruk basert på ny eiers bruk.
– Bygningsforsikring basert på ny eiers avtale.
– Kabel-tv/internett basert på ny eiers avtale.

SERVITUTTER

– Erklæring 1949/349-1/1 BESTEMMELSE OM VEG
– Erklæring 1997/2869-1/1 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN
– Erklæring 1997/2888-1/1 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN

Pga alder har det ikke latt seg fremskaffe den komplette erklæringen fra 1949. Det vites derfor ikke hva denne erklæringen innebærer. De øvrige erklæringene følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter forventes å sette seg inn i disse.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert etter gjeldende detaljregulering for eiendommen Brattli, gbnr.49/35 m.fl. – 012420180005, datert 19.03.2020 og etter gjeldende kommuneplan for perioden 2018-2030. Eiendommen er her godkjent utnyttet til boligbebyggelse, lekeplass, energianlegg, renovasjonsanlegg, veg og uteoppholdsareal. Reguleringsplanen med besteemmelser og kommuneplanen med bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven, evt lastes ned fra: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3014/gl_planarkiv.aspx?planid=012420180005

VEI / VANN / AVLØP

Privat vei. Adkomst til Trøgstadveien skal stenges for kjøring. Ny adkomst skal opparbeides nordover, til Dalkroken.

Offentlig vann og kloakk via privat fordelingsnett. Ledningskartet følger vedlagt salgsoppgaven.

FERDIGATTEST / BRUKSTILLATELSE

Boligen har ferdigattest, datert 19.02.1980.

OVERTAKELSE

Etter avtale.

DIVERSE

Arealer er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev vil du motta informasjon om kommende og pågående prosjekter fra TTC Prosjekt.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Fredrik Urbanski

Daglig leder/Eiendomssjef
KONTAKT OSS
Enten om du har funnet noen av våre prosjekter innteresante, eller har andre mulige tomter eller prosjekter er det bare å ta kontakt med oss.
Interessert? Fyll inn og vi kontakter deg!
Ved innsending av dette skjemaet samtykker du til vår personvernserklæring. Les mer